Als ondernemer wenst u graag maximale bereikbaarheid van uw telefooncentrale, zowel op kantoor als onderweg. Dankzij lage instapkosten en het ruime aanbod aan mogelijkheden stelt u samen met ons binnen enkele stappen de juiste combinatie samen zodat u altijd en overal bereikbaar bent.

Wij bieden in dit kader twee mogelijke diensten aan, HIP en KPN ÉÉN.

HIP, de afkorting van Hosted IP Telefonie heeft als kenmerk dat het een uiterst flexibele oplossing is op het gebied van VOIP. HIP bestaat uit één cloud telefooncentrale welke op te bouwen is met tientallen losse opties waardoor u enkel betaald voor wat u nodig heeft.
KPN ÉÉN, de totaaloplossing voor al uw communicatie van KPN. KPN ÉÉN heeft als kenmerk dat het eenvoud biedt, namelijk één contract, één factuur, één telefoonnummer, één voicemail, één vaste prijs en één aanspreekpunt.

De behoefte aan efficiëntie vraagt om een flexibele telefonie-oplossing. VOIP telefonie, ook wel hosted telefonie genoemd is een complete communicatie-oplossing, die geen grote investering vraagt, maar juist schaalbaar is en meebeweegt met de veranderingen binnen en buiten uw bedrijf. Hosted telefonie is de toekomstvaste telefooncentrale met alle denkbare mogelijkheden uit de cloud voor een vast tarief per maand, zonder onverwachte kosten achteraf.

Onze medewerkers hebben de juiste kennis en ervaring om voor uw bedrijf de juiste opties samen te voegen tot één efficiënte telefoon-oplossing. Doordat alle opties binnen een telefooncentrale apart van elkaar aan te zetten zijn betaald u immers alleen voor de opties waar u voor betaald.

Kenmerken HIP van dBIOM B.V.

 Geschikt voor bedrijven van 1 tot 1000 medewerkers
Thuis, onderweg en op uw werk bereikbaar onder één vast nummer
 Mobiel integratie
CRM integratie
Mogelijkheid tot onbeperkt bellen
Betaal enkel voor wat u gebruikt
Maakt gebruik van het stabiele en betrouwbare netwerk van KPN

 

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van Hosted IP Telefonie van dBIOM B.V. of wilt u graag afstappen van uw oude telefooncentrale? Bekijk dan eens onze folder of neem gerust eens contact op met dBIOM B.V.

Folder bekijken  Contact opnemen

KPN ÉÉN is de zakelijke totaaloplossing van KPN voor internet en telefonie. Combineer vast- en mobiele telefonie samen met bijvoorbeeld uw internetverbinding of Office 365. U krijgt als ondernemer de beschikking over een eigen cloud telefooncentrale waarin u per gebruiker kunt aangeven wat hij of zij nodigt dient te hebben. Hierdoor betaalt u enkel voor wat u daadwerkelijk nodig heeft.

Met KPN ÉÉN heeft u het gemak van één contract, één factuur, één telefoonnummer, één voicemail, één vaste prijs en één aanspreekpunt. Dat aanspreekpunt zijn wij, voor het aanvragen, beheren en gebruikersonderteuning van uw telefooncentrale van KPN ÉÉN kunt u bij ons terecht.

Kenmerken KPN ÉÉN van dBIOM B.V.

 Geschikt voor bedrijven van 5 tot 150 medewerkers
Thuis, onderweg en op uw werk bereikbaar onder één vast nummer
Vast- en mobiel bellen
 Eenvoud voor elke ondernemer
Mogelijkheid tot onbeperkt bellen
Betaal enkel voor wat u gebruikt
Maakt gebruik van het stabiele en betrouwbare netwerk van KPN

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van KPN ÉÉN of wilt u graag af van uw huidige telefooncentrale die elk jaar weer het nodige onderhoud wenst nodig te hebben? Bekijk dan eens onze folder of neem gerust eens contact op met dBIOM B.V.

Folder bekijken  Contact opnemen