Als ondernemer wilt u het liefst geen omkijken hebben naar uw ICT-omgeving. Wel hebben de computers, servers en netwerkapparatuur in uw organisatie het nodige beheer en onderhoud nodig om de continuïteit en veiligheid te waarborgen.

Wij bieden op basis van uw behoefte verschillende mogelijkheden voor het beheer en onderhoud van uw complete ICT-omgeving.
Zo leveren wij onze diensten in een full-service concept of op basis van ad-hoc ondersteuning. Tevens kunt u bij ons ook terecht voor periodiek preventief onderhoud om zodoende problemen op te lossen voordat ze echt een probleem worden.

Onze medewerkers staan graag voor u klaar wanneer ondersteuning nodig is, zowel op afstand als bij u op locatie.


In het kader van werkplekbeheer zorgen wij ervoor dat de medewerkers in uw bedrijf zorgeloos met apparatuur kunnen werken zonder dat zij lastig gevallen worden met updates en allerlei andere ongewenste meldingen. Het is voor ons de taak om te zorgen dat uw systemen voorzien zijn van de laatste (beveiligings-)updates om zo de veiligheid te kunnen waarborgen en indringers buiten de deur te houden.

Door middel van pro-actief beheer kunnen wij ervoor zorgen dat problemen worden voorkomen en u niet van het één op andere moment stil komt te staan.

Wanneer er onverwachts toch problemen optreden bij de werking van het systeem kunt u altijd rekenen op onze service desk die u graag bij problemen of vragen te woord staan en u verder helpen bij het oplossen van het probleem, zowel op afstand als op locatie.

Mocht u vragen hebben over uw huidige ICT-omgeving of wilt u graag weten of uw huidige ICT-omgeving nog voldoet aan de juiste richtlijnen? Neem dan gerust eens contact op met dBIOM B.V.

Contact opnemen


Voor maximale veiligheid en bereikbaarheid van uw data en bedrijfsapplicaties is het belangrijk de nodige aandacht en (pro-actief) onderhoud aan uw servers te besteden. Het laatste wat u wilt is dat wanneer er bepaalde servers uitvallen waardoor de productiviteit compleet stil komt te liggen en u niet meer bij uw data kan.

In dit kader bieden wij een dienst om uw servers zowel op locatie als op afstand te installeren, beheren, pro-actief te onderhouden en monitoren en u te adviseren over de hardware en software van uw server. Op deze manier bent u altijd op de hoogte van de werking van uw servers en voorkomt u bijvoorbeeld dat uw opslag vol raakt, mislukte backup-taken, softwarepakketten die achterlopen op (beveiligings-)updates en allerlei andere kritische zaken rondom uw servers.

Onze medewerkers hebben de juiste kennis en ervaring om u van al deze zaken te ontzorgen waardoor u gewoon uw werk kunt blijven doen.

Heeft u vragen omtrent uw huidige serverpark of bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem dan gerust eens contact op met dBIOM B.V.

Contact opnemen


Om altijd verbonden te kunnen zijn met het internet en indringers buiten de deur te houden is het belangrijk uw netwerkapparatuur veilig en up-to-date te houden. Tegenwoordig komt het steeds vaker voor dat buitenstaanders een weg banen binnen uw netwerk waardoor zij toegang krijgen tot uw data en bedrijfsapplicaties.

U wilt tenslotte graag dat al uw apparatuur in uw bedrijfsnetwerk veilig en stabiel met elkaar in verbinding staat. Met preventieve controles en door middel van de juiste beveiligingsregels kunnen wij ervoor zorgen dat uw bedrijfsnetwerk aan alle beveiligingsrichtlijnen voldoet. Onze medewerkers hebben ruime ervaring met netwerkapparatuur en het installeren en configureren hiervan, hierdoor voorkomt u dat er ergens een lek ontstaat voor slechtwillenden buiten uw netwerk.

Wanneer het netwerk eenmaal goed is ingericht kan deze in de meeste gevallen op afstand door ons bijgehouden en gemonitord worden. Op deze manier kunnen wij u altijd op de hoogte houden van de status van uw netwerk zodat u niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

Heeft u vragen over uw huidige netwerk of bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem dan gerust eens contact op met dBIOM B.V.

Contact opnemen


Niets is vervelender wanneer uw systeem buiten de gestelde garantietijd kapot gaat. U staat dan voor de keuze om uw systeem te laten maken of om een nieuw systeem aan te schaffen.

Onze medewerkers kunnen u hierin adviseren om de juiste keuze te maken. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om in te schatten wat en hoe groot de schade is en leggen u op een begrijpelijke manier uit wat voor u de voordeligste en verstandigste keuze is. Bijkomend voordeel is dat wanneer uw systeem gerepareerd kan worden, wij dit zelf kunnen uitvoeren voor u.

Zit u in bovengenoemde situatie of heeft u problemen met de juiste werking van uw computer, laptop of server? Neem dan gerust eens contact op met dBIOM B.V.

Contact opnemen