Overal en altijd wilt u verbonden zijn met het internet. Om het internet te kunnen bereiken is er een stabiele en veilige verbinding nodig. Dit kan op verschillende manieren worden gerealiseerd afhankelijk van de omgeving waarin u zich bevindt.

Onze medewerkers hebben ervaring met veel verschillende soorten verbindingen. Hierdoor kunnen zij bepalen wat voor soort verbinding er nodig is voor uw werkzaamheden en wat voor snelheid hier het beste bijhoort.


Vaak heeft u als bedrijf niet de beschikking over een kabel en/of glasvezel verbinding. U komt dan snel tot de keuze om een xDSL verbinding te nemen. Tegenwoordig is er steeds meer keuze in het nemen van een juist xDSL abonnement die goed bij u past.

De snelheden tussen de verschillende DSL verbindingen variëren van 512Kbit tot en met 100Mbit. Hieronder kunt u de snelheden in het overzicht bekijken.


ADSL SDSL VDSL
tot 20Mb/s download en 1Mb/s upload * tot 2,3Mb/s download en 2,3Mb/s upload * tot 100Mb/s download en 20Mb/s upload *

* = de maximum snelheden zijn afhankelijk van hoever uw locatie zich bevindt van de wijkcentrale.

Doordat wij de beschikking hebben tot een ruim aanbod van xDSL verbindingen kunnen wij net dat stapje verder gaan zodat u verzekerd bent van een goede en stabiele verbinding met het juiste SLA.

Mocht u interesse hebben in wat de mogelijkheden voor u zijn? Neem dan gerust eens contact op met dBIOM B.V.

Contact opnemen


Tegenwoordig worden steeds meer huizen en kantoorpanden in Nederland voorzien van de zogenoemde glasvezel. Dankzij deze techniek is het mogelijk dat apparaten die verbonden zijn met het internet nog sneller met elkaar kunnen communiceren dan xDSL internetverbindingen. Een ander voordeel ten opzichte van een xDSL verbinding is dat de up- en download snelheid bij glasvezel verbinding altijd symmetrisch is, bij een xDSL verbinding is dit meestal een 10:1 of een 10:2 verhouding.

Glasvezel verbindingen kunnen snelheden halen van wel 500Mb/s download en 500Mb/s upload.

Doordat wij de beschikking hebben tot een ruim aanbod van glasvezel verbindingen kunnen wij net dat stapje verder gaan zodat u verzekerd bent van een goede en stabiele verbinding met het juiste SLA.

Wilt u graag weten of uw ruimte in aanmerking komt voor een glasvezelverbinding? Neem dan gerust eens contact op met dBIOM B.V.

Contact opnemen


Een WiFi-netwerk. Niemand kan meer zonder deze mooie draadloze communicatie technologie, ook uw organisatie niet. In kantoorruimtes, in winkels, op camping’s en in het openbaar, overal is tegenwoordig een WiFi-netwerk beschikbaar en het wordt allemaal steeds sneller, stabieler en veiliger.

Wij hebben ruime ervaring in het aanleggen, beheren, beveiligen en onderhouden van WiFi-netwerken in verschillende situaties en omgevingen. Samen met u kijken wij eerst naar uw omgeving en denken wij vervolgens graag met u mee om in uw bedrijf tot zo goed mogelijke oplossing te komen. Of u nu een kleine kantoorruimte heeft of een grote camping, voor elke omgeving kunnen wij een passende oplossing bieden.

Het systeem wat wij toepassen heeft als voordeel dat het perfect te schalen is op de omvang van uw ruimte. Gaat u bijvoorbeeld uw ruimte uitbreiden en is het bereik vervolgens net niet sterk genoeg? Dan kunnen wij snel en eenvoudig dit bereik door bijvoorbeeld een extra toegangspunt uitbreiden zonder dat u hierdoor meerdere WiFi-netwerken creëert.

Wanneer eenmaal het WiFi-netwerk is aangelegd kunnen wij deze op afstand elk moment van de dag monitoren en u vervolgens op de hoogte houden met de huidige status van het WiFi-netwerk.

Heeft u problemen met uw huidige WiFi-netwerk of bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij te bieden hebben? Neem dan gerust eens contact op met dBIOM B.V.

Contact opnemen