Online werkplek, Online backup, Office 365, hetgeen wat u tegenwoordig vast en zeker steeds meer hoort. De term ‘in de cloud’ staat erom bekend dat het geen hoge investeringen meer verlangt voor de aankoop van uw hardware maar dat het juist flexibiliteit, schaalbaarheid en efficiëntie biedt.

Maar wat houdt de cloud nou eigenlijk exact in? Kies ik voor een public, private of juist een hybride oplossing? In welke oplossing is mijn data het veiligst? Wat nu als ik geen internet meer heb? Kan ik zomaar mijn huidige omgeving naar de cloud toe migreren? Allemaal vragen waar onze medewerkers u een goed antwoord op kunnen geven, zij helpen u beslissen en meedenken of het voor uw bedrijf verstandig of juist niet verstandig is om naar de cloud toe te verhuizen.


Overal en altijd één en dezelfde gebruikersinterface met al uw benodigde data en bedrijfsapplicaties. Dankzij een online werkplek kan dit allemaal mogelijk worden gemaakt. Of u nou al in het bezit bent van een eigen server of niet, dankzij de verschillende vormen van cloud-oplossingen is het bijna altijd mogelijk om uw huidige werkplek om te zetten in een online werkplek zodat deze voor u en uw medewerkers overal ter wereld bereikbaar is.

Heeft u te maken met strenge verplichtingen ten aanzien van gegevens en regelgeving of heeft u specifieke hardware-eisen met betrekking tot uw bedrijfsapplicaties? Dan komt u in aanmerking voor de zogenoemde ‘private-cloud’ oplossing. U schaft in dit kader op advies van ons zelf de hardware aan waardoor wij er vervolgens voor zorgen dat uw werkplek online gerealiseerd kan worden. Het voordeel hiervan is dat u hardware resources niet hoeft te delen met anderen waardoor uw performance meer gegarandeerd kan worden en veiligheid en betrouwbaarheid volledig in eigen handen is.

Wanneer uw werkplek geen van bovengenoemde kenmerken heeft komt u in aanmerking voor de zogenoemde ‘public-cloud’ oplossing. Hiermee deelt u hardware resources met anderen maar treft u de voordelen zoals het snel op- en neerschalen van uw gebruikers en heeft u geen kosten voor de aanschaf van fysieke hardware.

Het beste van twee werelden is de zogenoemde ‘hybride-cloud’ oplossing. Hiermee combineert u beide oplossingen om zodoende de niet-gevoelige activiteiten te plaatsen in de public cloud, en de bedrijfskritische activiteiten te plaatsen in de private cloud. Zo bespaart u kosten maar heeft u toch de juiste veiligheid en betrouwbaarheid voor uw online werkplek.

Kenmerken online werkplek van dBIOM B.V.

 Keuze wel of geen eigen hard- en software
 Mogelijkheid om uw eigen bedrijfsapplicaties te draaien
Periodiek onderhoud

 

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van de online werkplek of heeft u vragen met betrekking tot uw huidige werkplek omgeving? Neem dan gerust eens contact op met dBIOM B.V.

Contact opnemen


Heeft u al eens nagedacht over wanneer u bijvoorbeeld de dupe wordt van brand of diefstal? Uw bestanden op lokale computers of servers kunnen dan voorgoed verdwenen zijn, ook wanneer u deze backupt naar een lokaal ander apparaat.

De oplossing hiervoor is een backup maken wat buiten uw pand opgeslagen wordt. In dit kader bieden wij de dienst online backup aan, hiermee backupt u uw data automatisch buiten uw pand naar één van onze locaties.

Kenmerken online backup van dBIOM B.V.

 Uw data wordt veilig en versleuteld opgeslagen
 Controle over de status van uw backups
Dagelijks, wekelijks, maandelijks en/of jaarlijks automatisch uw data backuppen

Doordat er gebruik gemaakt wordt van gebruiksvriendelijke client-software heeft u altijd en makkelijk toegang tot uw gebackupte data. Ook kunt u ervoor kiezen om ons uw data op een gewenste plek terug te laten zetten.

Heeft u vragen met betrekking tot uw huidige backup oplossing of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden om uw backups in de cloud op te slaan? Neem dan gerust eens contact op met dBIOM B.V.

Contact opnemen


Office 365 is hét online cloud-platform van Microsoft. Naast de standaard Office programma’s als Word, Excel, Powerpoint en Outlook krijgt u ook de beschikking om te kiezen voor een mailbox met daarbij ruimte voor bestanden, agenda’s en contactpersonen. Of u nu op kantoor, onderweg of thuis bent, u heeft altijd toegang tot uw e-mails, bestanden, agenda’s en contactpersonen en beschikt altijd over de laatste versie van Office zodat u altijd up-to-date bent.

Office 365 heeft als voordeel dat het kan meeschalen met de grote van uw bedrijf, u betaalt namelijk een vast bedrag per maand per gebruiker. Hiermee voorkomt u dus dat u ergens voor betaalt wat u niet gebruikt. Per gebruiker heeft u de mogelijkheid om Office programma’s op 5 apparaten tegelijk te mogen gebruiken, zoals PC’s, tablets en smartphones.

Naast het feit dat uw cloud omgeving bij Microsoft altijd en overal bereikbaar is, wordt er door Microsoft ook gezorgd dat uw data altijd veilig is en gebackupped wordt over meerdere datacenters. Zodoende bent u er altijd zeker van dat u nooit uw e-mail, agenda-items of contactpersonen kwijt raakt.

Kenmerken Office 365 van dBIOM B.V.

 Beheer van gebruikers en licenties door dBIOM B.V.
 Migratiehulp van uw huidige omgeving naar de Office 365 omgeving
Hybride oplossing mogelijk om lokale- en Office 365 omgeving samen te draaien
Volledige gebruikersondersteuning 

 

Mocht u geïnteresseerd zijn of vragen hebben over de mogelijkheden van Office 365? Neemt dan gerust eens contact op met dBIOM B.V.

Contact opnemen


Als ondernemer ontkomt u er tegenwoordig niet meer aan. Een eigen website. In de meeste gevallen is een website het eerste beeld wat klanten zien van uw bedrijf, u wilt dus ook graag dat deze website er duidelijk en gebruiksvriendelijk overkomt naar de buitenwereld.

Samen met u denken wij graag mee over uw wensen en mogelijkheden van uw website en zorgen wij er voor dat dit tot een daadwerkelijke website leidt.

Kenmerken website en hosting van dBIOM B.V.

Layout naar eigen wensen
 Makkelijk aan te passen en uit te breiden
Geschikt voor PC’s, tablets en smartphones
 Zoekmachine vriendelijk

 

Naast een website moet u ook ruimte huren op het internet om de website op te plaatsen. Dit gaat meestal gepaard met een domeinnaam zodat uw website makkelijk te bereiken is. Neemt contact met ons op om te kijken of uw domeinnaam nog vrij is.

Wilt u eens graag met ons om tafel om te kijken of wij dit samen kunnen realiseren? Of wilt u enkel een domeinnaam registreren? Neem dan gerust eens contact op met dBIOM B.V.

Contact opnemen